Gespot in Eeterij De Verbeelding in Oosterhout. Mooie malse hertencarpaccio met stukjes wildpaté. Krokantje van Pastinaakchips. Eenvoudige dressing, niet overheersend. Met een compôte van vijgen. Goed gemaakt!
Gespot in Eeterij De Verbeelding in Oosterhout. Mooie malse hertencarpaccio met stukjes wildpaté. Krokantje van Pastinaakchips. Eenvoudige dressing, niet overheersend. Met een compôte van vijgen. Goed gemaakt!
Tags: carpaccio, hert, hertenbiefstuk, pastinaak, wildpaté
Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.
Omelet, maar dan anders. Met veel groente en pittige Sriracha, een Thaise saus van chilipeper, azijn, suiker, knoflook en zout. Er was nog wat bloemkoolrijst over en een halve avocado. Met wat kruiden erbij maak je er een lekker ontbijt van. Ingrediënten 1 kopje bloemkoolrijst (2 minuten gekookt) 2 eieren 1/2 avocado 1/2 theelepel kurkuma […]
Op de hoek van de Porseleinhaven in Loosdrecht zit restaurant De Haven Club. Prachtig interieur, goede bediening en mooi, smakelijk en verzorgd eten. Ik at een heerlijk broodje met geroosterde tonijn. Aanrader!
Op zo’n stormachtige avond zoals gisteren gaat een stoofgerecht er wel in. Comfort food met een Mexicaanse twist. Vooraf aten we de mexicaanse soep van @lepeltjelekkers. Die kan je maken terwijl je stoofpot staat te sudderen. Ingrediënten 1 kg magere runderlappen 1 liter runderbouillon 2 theelepels gemalen komijn 2 uien 3 tenen knoflook 1 eetlepel […]
Dit is geen ingewikkeld recept. De vele ingrediënten en de stoofpan doen eigenlijk al het werk. Veel smaak, echte winterse smaken. Dit recept is voor twee personen. Na het stoven houd je wat saus over. Die is dan weer heerlijk de volgende dag met champignons en pasta. Ingrediënten 2 konijnenpoten 5 sjalotten in ringen Takje […]
Zo maak je een heerlijk fris voorgerecht van aardappel en gerookte forel. De appelazijn maakt het helemaal af.
Test
LikeLike
Heerlijk, zo’n mals stukje vlees met zo’n geweldige oergroente erbij! Mjam!
LikeLike