We weten het nog heel goed. We zaten op het terras van ons hotel in Palencia en bedachten na ons zoveelste gesprek over eten dat we de buitenwereld maar eens moeste gaan verblijden met onze passie. Dat is alweer 3 jaar geleden. Inmiddels zijn we ruim 300 blogs later, hebben we twee keer een prijs gewonnen en hebben we een gemiddelde van 400 bezoekers per dag en een uitschieter met Kerst van zo rond de 2.000 bezoekers. We zijn trots en we gaan nog even door. Want we kunnen nu eenmaal niet ophouden met onze passie voor eten. De verjaardag moest natuurlijk gevierd worden en dat deden we in restaurant Acquavite in Naarden. Op de foto Delizia di mare: In gedroogde olijfkorst gebakken tonijn met een frisse komkommersalade en citroenmousse. Op naar de volgende verjaardag!
5 Reacties to “Eetsnob is jarig!”
Plaats een reactie Reactie annuleren
Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.
Onlangs op eetsnob
-
Tomatencarpaccio van Coeur de Boeuf
Je ziet ze wel eens liggen bij de Toko of de groentekraam, van die enorme Coeur de Boeuf tomaten. Ze zijn zacht van structuur en laten zich prima lenen om heel dun te snijden. Ideaal vegan voorgerecht. De dressing is van Balsamico, zwarte olijven en olijfolie. Ingrediënten voor 4 personen Bereiden Haal de tomaten uit […]
-
Thaise rijst (vegetarisch)
Dit is een makkelijk recept met veel smaak. We noemen het ook wel Thaise nasi, al is de enige overeenkomst met nasi, dat het om rijst met groente gaat. Je maakt dit gerecht in 15 minuten. Ingrediënten voor 2 personen Bereiden Kook de rijst in 10 minuten gaar, giet af en laat met de deksel […]
-
Gevulde portobello met zuurkool, appel en schapenkaas
Lekker vegetarisch herfstgerecht. Op de markt heerlijke grote portbello’s gescoord en een onsje cantharellen. Bij de kraam ernaast een schapenbrie gehaald en iets verderop pastinaken en zuurkool. Aardappelen heb ik nog en ook nog wat veldsla en een appel. Dit gaat helemaal goed komen. Ingrediënten voor 4 personen Bereiden Verwarm de oven voor op 180 […]
-
Restauranttip Salamanca: Vinodiario
Salamanca is een heerlijke stad om in rond te slenteren. Met de meer dan 800 jaar oude universiteit en de enorme kathedraal is het echt de moeite waard. Bij die bezienswaardigheden zitten vaak niet de beste restaurants maar de tourist-traps zoals wij dat noemen. Voor echt lekker eten moet je wijken in. Zoals ook bij […]
-
Paarse soep (vegan, 25 minuten)
Weer eens een hele andere pureersoep. Gemaakt van restjes kool. Met een paars resultaat door de rode kool. Klaar in 25 minuten. Smaakt heerlijk winters. Ingrediënten voor 4 kommen Bereiden Breng een liter water met de bouillonblokjes aan de kook. Hak intussen alle groenten fijn. Doe ze direct in de bouillon. Kook de groenten in […]
Gefeliciteerd! :D
LikeLike
Van harte!
LikeLike
Gefeliciteerd! Leuk om te lezen. Ik ben sinds kort begonnen met bloggen en hoop over een jaar ook zo leuk mijn “verjaardag” te kunnen vieren:-).
LikeLike
Van harte gefeliciteerd met jullie vernieuwende en inspirerende site! Ik wacht met smart op jullie recepten uit Thailand! Duurt dat nog lang?
LikeLike
Gefeliciteerd, ga zo door
LikeLike