Eetsnob is jarig!

8 aug

eetsnob 3 jaar

We weten het nog heel goed. We zaten op het terras van ons hotel in Palencia en bedachten na ons zoveelste gesprek over eten dat we de buitenwereld maar eens moeste gaan verblijden met onze passie. Dat is alweer 3 jaar geleden. Inmiddels zijn we ruim 300 blogs later, hebben we twee keer een prijs gewonnen en hebben we een gemiddelde van 400 bezoekers per dag en een uitschieter met Kerst van zo rond de 2.000 bezoekers. We zijn trots en we gaan nog even door. Want we kunnen nu eenmaal niet ophouden met onze passie voor eten. De verjaardag moest natuurlijk gevierd worden en dat deden we in restaurant Acquavite in Naarden. Op de foto Delizia di mare: In gedroogde olijfkorst gebakken tonijn met een frisse komkommersalade en citroenmousse. Op naar de volgende verjaardag!

5 Reacties to “Eetsnob is jarig!”

  1. the|avantguardian augustus 8, 2013 bij 20:27 #

    Gefeliciteerd! :D

    Like

  2. Gerrie Bleijenberg augustus 8, 2013 bij 20:27 #

    Van harte!

    Like

  3. Jessica augustus 8, 2013 bij 20:27 #

    Gefeliciteerd! Leuk om te lezen. Ik ben sinds kort begonnen met bloggen en hoop over een jaar ook zo leuk mijn “verjaardag” te kunnen vieren:-).

    Like

  4. Nel augustus 8, 2013 bij 20:27 #

    Van harte gefeliciteerd met jullie vernieuwende en inspirerende site! Ik wacht met smart op jullie recepten uit Thailand! Duurt dat nog lang?

    Like

  5. Guido Zuidam augustus 8, 2013 bij 20:27 #

    Gefeliciteerd, ga zo door

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.