Onze favoriete kookwinkel gaat sluiten.De winkel waar je Pimientos Rellenos kon kopen, en echte Paellarijst. Waar je heen ging voor cadeautjes, zoals enorme blikken olijfolie of slabestek van olijfbomenhout. Waar ze altijd met je mee dachten en zelfs hun eigen kookboek meegaven omdat het was uitverkocht. Nog een paar weken en dan gaan de dames zich verder uitleven op hun nieuwe concept The Flavour Tree. Het is tijd voor iets anders. Heel erg jammer, maar begrijpelijk. Er is een nieuwe passie. Maar eerst moet de winkel leeg. Grote merken gaan met flinke kortingen over de toonbank. Zoals pannen van Le Creuset, 40% korting. Servies van Asa, glaswerk van Bodum en messen van Wusthof. Sla je slag en help de meiden naar hun nieuwe toekomst. Met4 Achterbaan 34 in Huizen. Er is een parkeergarage om de hoek, dus flink inladen maar. En natuurlijk deze blog delen met je vrienden.
Eén reactie to “Le Creuset met flinke korting……en meer”
Plaats een reactie Reactie annuleren
Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.
Onlangs op eetsnob
-
Tomatencarpaccio van Coeur de Boeuf
Je ziet ze wel eens liggen bij de Toko of de groentekraam, van die enorme Coeur de Boeuf tomaten. Ze zijn zacht van structuur en laten zich prima lenen om heel dun te snijden. Ideaal vegan voorgerecht. De dressing is van Balsamico, zwarte olijven en olijfolie. Ingrediënten voor 4 personen Bereiden Haal de tomaten uit […]
-
Thaise rijst (vegetarisch)
Dit is een makkelijk recept met veel smaak. We noemen het ook wel Thaise nasi, al is de enige overeenkomst met nasi, dat het om rijst met groente gaat. Je maakt dit gerecht in 15 minuten. Ingrediënten voor 2 personen Bereiden Kook de rijst in 10 minuten gaar, giet af en laat met de deksel […]
-
Gevulde portobello met zuurkool, appel en schapenkaas
Lekker vegetarisch herfstgerecht. Op de markt heerlijke grote portbello’s gescoord en een onsje cantharellen. Bij de kraam ernaast een schapenbrie gehaald en iets verderop pastinaken en zuurkool. Aardappelen heb ik nog en ook nog wat veldsla en een appel. Dit gaat helemaal goed komen. Ingrediënten voor 4 personen Bereiden Verwarm de oven voor op 180 […]
-
Restauranttip Salamanca: Vinodiario
Salamanca is een heerlijke stad om in rond te slenteren. Met de meer dan 800 jaar oude universiteit en de enorme kathedraal is het echt de moeite waard. Bij die bezienswaardigheden zitten vaak niet de beste restaurants maar de tourist-traps zoals wij dat noemen. Voor echt lekker eten moet je wijken in. Zoals ook bij […]
-
Paarse soep (vegan, 25 minuten)
Weer eens een hele andere pureersoep. Gemaakt van restjes kool. Met een paars resultaat door de rode kool. Klaar in 25 minuten. Smaakt heerlijk winters. Ingrediënten voor 4 kommen Bereiden Breng een liter water met de bouillonblokjes aan de kook. Hak intussen alle groenten fijn. Doe ze direct in de bouillon. Kook de groenten in […]
http://mylovelyfood.weebly.com Neem hier ook een kijkje
LikeLike