Tapas bij bar Jaitxiki in Zarautz. We zijn weer thuis!
4 Reacties to “Tapas in Zarautz”
Trackbacks/Pingbacks
-
Tapas in Zarautz – Recepten.KioskPlaza.nl -
november 3, 2014
[…] Tapas in Zarautz […]
LikeLike
Plaats een reactie Reactie annuleren
Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.
Onlangs op eetsnob
-
Tomatencarpaccio van Coeur de Boeuf
Je ziet ze wel eens liggen bij de Toko of de groentekraam, van die enorme Coeur de Boeuf tomaten. Ze zijn zacht van structuur en laten zich prima lenen om heel dun te snijden. Ideaal vegan voorgerecht. De dressing is van Balsamico, zwarte olijven en olijfolie. Ingrediënten voor 4 personen Bereiden Haal de tomaten uit […]
-
Thaise rijst (vegetarisch)
Dit is een makkelijk recept met veel smaak. We noemen het ook wel Thaise nasi, al is de enige overeenkomst met nasi, dat het om rijst met groente gaat. Je maakt dit gerecht in 15 minuten. Ingrediënten voor 2 personen Bereiden Kook de rijst in 10 minuten gaar, giet af en laat met de deksel […]
-
Gevulde portobello met zuurkool, appel en schapenkaas
Lekker vegetarisch herfstgerecht. Op de markt heerlijke grote portbello’s gescoord en een onsje cantharellen. Bij de kraam ernaast een schapenbrie gehaald en iets verderop pastinaken en zuurkool. Aardappelen heb ik nog en ook nog wat veldsla en een appel. Dit gaat helemaal goed komen. Ingrediënten voor 4 personen Bereiden Verwarm de oven voor op 180 […]
-
Restauranttip Salamanca: Vinodiario
Salamanca is een heerlijke stad om in rond te slenteren. Met de meer dan 800 jaar oude universiteit en de enorme kathedraal is het echt de moeite waard. Bij die bezienswaardigheden zitten vaak niet de beste restaurants maar de tourist-traps zoals wij dat noemen. Voor echt lekker eten moet je wijken in. Zoals ook bij […]
-
Paarse soep (vegan, 25 minuten)
Weer eens een hele andere pureersoep. Gemaakt van restjes kool. Met een paars resultaat door de rode kool. Klaar in 25 minuten. Smaakt heerlijk winters. Ingrediënten voor 4 kommen Bereiden Breng een liter water met de bouillonblokjes aan de kook. Hak intussen alle groenten fijn. Doe ze direct in de bouillon. Kook de groenten in […]
100% inspiratie.
LikeLike
Wat zit er onder de garnaal? Zie ik gerookte heilbot met een zoete dille saus? Mooie ham met …? Geef wat beschrijvingen, zodat we “mee kunnen proeven”
Frank
LikeLike
Ha Frank,
Best wel wat durf en turf smaken. Omder de garnaal zit aardappelsalade en gekookte ham. Op de Jamon zit tomatenmarmelade met visseneitjes. En de saus op de gerookte Bacalao (stokvis) is van dragon met safraan. Proef je het?
LikeLike