We hadden al stevig gelunched met Vitello Tonato en Zarzuela. ’s Avonds dus niet teveel meer eten. Tijd voor veel smaak, maar wel licht. Het werd een Lekkere gevulde salade. De champignons en het spek gaan er lauwwarm overheen.
Ingrediënten
Sla naar keuze
6 plakjes ontbijtspek
Half bakje champignons
1 avocado
10 druiven
5 hele walnoten
Voor de dressing
2 el olijfolie
2 el mayonaise
2 el ciderazijn
1 el gembersiroop
2 tl gedroogde oregano
Snuf zout en peper
Bereiden
Rooster de walnoten in een droge pan. Laat afkoelen. Bak de champignons in wat olijfolie tot ze gaan zweten. Neem uit de pan. Bak de spekreepjes uit tot ze knapperig zijn. Laat uitlekken op een stuk keukenrol. Doe de ingrediënten voor de dressing in een jampot. Deksel erop en goed schudden. Schil de avocado en snijd hen in stukken van 2 cm. Halveer de druiven. Verdeel de sla over twee borden. Leg de avocado, druiven en spek langs de randen, de champignons in het midden en daarover de walnoten. Giet de dressing erover. Eet smakelijk!
Hi! I would like to invite you to check out our site mytaste.be . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any time.
If you like the idea of being found on our page, please, add your blog here http://www.mytaste.be/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten.
I hope to see you there soon!
LikeLike