Over Eetsnob

Wij (Marjan Huisman en Wessel de Valk) houden van lekker eten. Van mooi eten en een goed glas (flesje) wijn. Tijdens het eten praten we over eten: waar hebben we het eerder of beter gegeten, wat zullen we morgen eten, of waar, welk smaakje heb je zin in en welk restaurant is nu echt briljant of gewoon ok voor een snelle lunch, waar koop je de beste ingrediënten. Eten is onze passie.

Marjan Huisman (06-54781439) is interim manager en communicatiestrateeg

Wessel de Valk (06-22690716) is schrijver, ondernemer en mediainnovator.

info@eetsnob.nl
@eetsnob

6 Reacties naar “Over Eetsnob”

 1. eveline maart 23, 2011 bij 20:27 #

  IN COLLEGE TOUR 24 maart, 21.00 uur Nederland 3
  Uniek college van Franse topchef Alain Ducasse

  Op donderdag 24 maart 21.00 uur Nederland 3, is de Franse topchef Alain Ducasse voor het eerst te gast in een Nederlands televisieprogramma. Met 27 restaurants en 18 sterren staat niet alleen zijn culinaire en gastronomische talent als een paal boven water, ook wordt hij alom geroemd vanwege zijn zakelijke instinct en successen wereldwijd.

  Tijdens de opname wordt Ducasse geïnterviewd door Twan Huys, zeshonderd studenten en tientallen Nederlandse topchefs, zoals Joop Braakhekke, Ron Blaauw en Robert Kranenborg.

  Streekproducten & fastfood
  Ducasse vertelt over zijn zoektocht naar de beste hamburger van de wereld: “Ook ik moet vieze hamburgers proeven om te weten wat er in deze wereld gegeten wordt”. Ook spreekt hij over eigen verantwoordelijkheid om de aarde en de planeet te beschermen, over het belang van het gebruik van lokale producten. Zowel om de lokale markt een impuls te geven, als een statement tegen de vervuiling die export van producten met zich meebrengt. Maar ook Ducasse’s geheime recept voor een succesvolle carrière hoor je in College Tour.

  Ducasse nodigt ROC Sterklas uit in Parijs
  Na een vraag de ROC Sterklas, belooft Ducasse de jonge ambitieuze koks van het ROC te ontvangen op zijn professionele kookopleiding in Parijs, ‘We laten jullie precies zien wat we doen en hoe het bij ons werkt”. De Sterklas is een 2-jarige ROC praktijkopleiding die ambitieuze koks klaarstoomt om als chef aan de slag te gaan bij toprestaurants.

  Like

 2. Meindert maart 29, 2011 bij 20:27 #

  Beste Eetsnob,

  Graag zou ik u kennis willen laten maken met een nieuw en revolutionair kookboekenconcept: http://www.cookyourbook.nl.

  Hier kan iedereen zelf een gepersonaliseerd kookboek samenstellen met eigen recepten of door recepten te selecteren die anderen op de site hebben geplaatst.

  Daarbij is het zo dat als iemand een van jouw recepten in een kookboek laat drukken je hier zelfs geld mee verdient als recept auteur! Deelname is volledig gratis en voor iedereen van hobby kok tot sterren chef!

  Like

 3. Lisa Has oktober 11, 2011 bij 20:27 #

  Beste Eetsnob,

  Zojuist heb ik je website bekeken, ik heb helaas geen emailadres kunnen vinden. Toch wil ik je graag attenderen op iets leuks.

  Just Eat heeft een top 50 beste foodblogs van Nederland samengesteld en wellicht vind je het leuk om te weten dat je bent opgenomen als de nummer 1! Je kunt het artikel hier vinden:

  http://blog.just-eat.nl/top-50-nederlandse-foodblogs/

  We hebben deze lijst met zorg samengesteld en vooral gekeken naar de kwaliteit, lay-out, persoonlijke noot en originaliteit. Misschien vind je het leuk om een linkverwijzing op te nemen op je blog, die verwijst naar ons artikel? Ik hoop dat je de opname in onze top 50 lijst leuk vindt.

  Met vriendelijke groet,

  Lisa Has
  Just-Eat Benelux BV.
  Vleutenseweg 386
  3532 HW Utrecht

  Like

 4. Meike Kolkman december 29, 2011 bij 20:27 #

  Beste Marjan en Wessel,

  Graag nodigen we jullie uit voor onze Balansdag-receptwedstrijd. Helaas kan ik geen mailadres vinden op jullie site, zouden jullie mij terug kunnen mailen met een contactadres? Alvast hartelijk dank!

  Met vriendelijke groet,
  Meike Kolkman

  Team Balansdag – Het Voedingscentrum

  Like

 5. Angelique Raeven april 25, 2013 bij 20:27 #

  Hallo,
  Leuke website is dit. Eindelijk mensen die ook lekker eten geobsedeerd zijn, zoals mijzelf. bij mij ligt de obsessie vooral in de goede of nieuwe restaurants….Ik ga dus heel vaak uiteten, en regelmatig bellen mensen mij als ze moeten weten waar je op een bepaalde plek goed kunt eten. Het lijkt me leuk om regelmatig met een groepje of met iemand alleen ergens te gaan eten om nieuwe ontdekkingen te doen…Met mensen die niet zeuren als ik te veel over eten praat….ha,ha. dus als je dat leuk lijkt, mail me dan: angeliqueraeven@gmail.com
  Ik heb ook een dinerjaarkaart (25 procent korting op hele rekening) bij sommige restaurants..en die geldt voor maximaal 4 personen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: