Hartige Paasbrunch: de Wrap

16 apr

De wrap biedt een eenvoudige basis voor lekkere hapjes. Dus een goed idee voor de Paasdagen. Je kunt het jezelf heel moeilijk maken, voor de culi’s onder ons vast een uitdaging, maar de meeste mensen willen lekker en eenvoudig. Voor de culi’s; maak je eigen eier-, kerrie of tonijnsalade. Voor de niet culi’s; koop je favoriete salade. Verder heb je wat slablaadjes nodig.

Bereiden

Verwarm een wrap 1 minuut in de magnetron of in een droge koekenpan. Smeer de salade erop en verdeel er wat slablad op. Eventueel wat kruiden en zout toevoegen. Oprollen en met een scherp met doorsnijden. Je kunt ze ook in kleine plakjes snijden en als snack presenteren met een satéprikker erin.

Eet smakelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: