Weer ever terug bij Casa Pepe’s, waar de tijd stil is blijven staan. Oude eiken meubelen, smetteloos wit linnen, obers met een zwarte buis. En niet te vergeten de antieke klok, die elk uur meent twee keer de tijd te moeten slaan. En dat is best lang en veel herrie om elf uur ’s avonds. Ook de menukaart is klassiek. Van witlofsalade tot stoofvlees. We kiezen weer een aantal gerechten om met elkaar te delen: ‘a compartir’. Oesterzwammen met spek, witlofsalade, lamsribbetjes en micuit de pato. Dat is een soort eendeleverpaté. Hier gemaakt met een crème brulée laagje en een marmelade van cantharellen. Dat gaan we thuis zeker proberen. Heerlijk. En gedurende al dit lekkers wint Duitsland met 7-1 van Brazilië. De ober houdt ons steeds op de hoogte. Morgen is hij natuurlijk voor Nederland.
Micuit de pato met marmelade van cantharellen
9 julTrackbacks/Pingbacks
-
november 3, 2014
[…] Micuit de pato met marmelade van cantharellen […]
LikeLike
-
Eén reactie naar “Micuit de pato met marmelade van cantharellen”