Salade Riche bij Rustwat in Blaricum

7 aug

Kijk, zo kan een salade dus ook. Niet een berg groen met een eitje, dingetje, datje. Dit was heerlijk! Ik ging lunchen met mijn ouders en gunde hen een mooi plekje in het Gooi. En dat vind je wel bij Rustwat. Volgens Iens een restaurant waar gooise moeders hun kinderen niet in de hand hebben, maar op een doordeweekse tussendemiddag is daar niets van te merken. We hadden niet gereserveerd, beetje dom, maar er was nog een tafeltje. Helaas wel in de volle zon, maar ook met uitzicht over de enorme vijver met waterlelies. Mijn vader is een liefhebber van kroketjes, dus raadde ik hem die van Holtkamp aan (daarover vast nog eens een andere blog; verhaal op zich). Moeder ging aan de carpaccio en ik ging voor de Salade Riche. En die was Riche: kreeft, garnalen, coquilles en eendeleverkrullen. Gewoon helemaal perfect gemaakt. Alleen dat sesamcrackerdingetje was wat vaag en plakkerig, niet opgegeten dus. Glaasje witte wijn erbij en ik ben helemaal gelukkig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: