Een frisse boswandeling vraagt om een ….

30 sep

… hartverwarmend drankje na afloop. Met deze titel begon het Gall en Gall tijdschrift “Proef” waarvan ik eerlijk gezegd niet goed weet of ik het al eerder op de mat had zien liggen. Nu lees ik lang niet alles wat er staat in ‘tijdschriften’ van supermarkten, anwb’s, energieleveranciers etc. die bij ons worden bezorgd maar deze titel was intrigerend genoeg om verder te kijken. Naast de Mc Chouffe (bier) en de Armagnac prijkte er op de foto (bankje in natuur) een fraaie fles Port. Deze laatste, fijnzinnige drank heeft onze voorkeur om het warmzalige gevoel dat het veroorzaakt waardoor je je bijna instant relaxt voelt en dat is … genieten.

O ja, en vergeet ook vooral niet de witte port, ijs- en ijskoud met een stevige kaas als Pecorino, Stilton of Roquefort. Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: