Blikopener – de nieuwe generatie

22 meiSommige hulpmiddelen in de keuken lijken nooit de veranderen en de oude blikopener ligt in iedere keukenla die je opentrekt. Toch veroorzaakt die oude blikopener (of liever gezegd de blikjes die ermee zijn open gemaakt) bij tijde en wijle voor enige snijwondjes. Daarnaast, en afhankelijk van het type blik, is het ook nog wel moeizaam om de blikopener te hanteren. Nou zijn wij geen reclamemaker maar deze tip willen wij jullie niet onthouden. Op de foto zie je (en hij bestaat al jaren) een voorbeeld van een nieuwe generatie blikopeners  de FvB blikopener die anders werkt. In plaats van de bovenkant van het blik open te snijden doet deze blikopener het van de zijkant. Ei van Columbus. Geen gekartelde opening meer meer een netjes afsneden bovenkant die ook als deksel dient wanneer je het blik weer, nog deels gevuld, in de koelkast terug zet.

Ik zie hem zelden in een winkel (wat merkwaardig is) maar online te bestellen kun je hem hier. Veel plezier ermee!

Eén reactie naar “Blikopener – de nieuwe generatie”

  1. Rita mei 20, 2016 bij 20:27 #

    ik heb het al jaren, gekocht op de huishoudbeurs. Gewoon een slimme apparaatje

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: