Proeverij 3: Steak tartare, aan tafel bereid

23 jul

Mosterd, augurk, worcestersauce, ketchup, tabasco, peper uit de molen, witte wijnazijn en natuurlijk vers gehakte ossenhaas. Rauwe eidooier erbij en mengen aan tafel, leuk om te zien. Pure smaken.

20120723-133032.jpg

3 Reacties naar “Proeverij 3: Steak tartare, aan tafel bereid”

  1. a.kleijn@tiscali.nl juli 23, 2012 bij 20:27 #

    en de bereiding?????

    Like

    • Eetsnob juli 23, 2012 bij 20:27 #

      Niet anders dan alle ingredienten uitstallen en stuk voor stuk toevoegen aan het gehakte vlees. Goed mengen. O ja, eidooier vergeten, lekker smeuig.

      Like

  2. Nell Nijssen juli 23, 2012 bij 20:27 #

    Kijk, u is een Held. Ik durf dit van z’n langzalzijnleven niet te eten. Rauw vlees, rauw ei, brrr.
    En toch zegt er een stemmetje diep van binnen dat dit echt vreselijk lekker moet zijn. Echt, ik meen het.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: