Cordero a bajo temperatura

14 Jul

20140714-212743-77263799.jpg

Lamsvlees op lage temperatuur gegaard. Heerlijk mals en bijzonder geserveerd. Met de ribben zijdelings nog aan elkaar, zo liggend op de rug. Pure smaak, niet veel mee gedaan. De jus een beetje gebonden. Met een paar schijfjes glazige aardappel en wat gedroogde peterselie. Heerlijk. Gespot in Zarautz. Restaurant Kulixka, met zeezicht.

Advertenties

Eén reactie to “Cordero a bajo temperatura”

  1. firsweeat juli 14, 2014 bij 20:27 #

    Oh mijn god WOW. Volgens mij moet ik naar Spanje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: