Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen

17 nov

IMG_7723.JPG
We zien het aan onze statistieken: er wordt weer flink gezocht naar inspiratie voor de Kerst. Met amuses heb je altijd succes. En vaak zijn ze makkelijk te maken. Deze is geïnspireerd op een amuse van Bouillabaisse in Harderwijk. Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen. Marineer druiven zonder schil een paar uur in witte port. Leg een klein plakje serranoham (laat het extra dun snijden) op een amuselepel met daarbij een gemarineerde druif en een paar vossebessen. Takje kervel of jonge platte peterselie erop en een paar druppels goede olijfolie. Eet smakelijk.

Eén reactie to “Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen – Recepten.KioskPlaza.nl - november 17, 2014

    […] Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen […]

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.