Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen

17 Nov

IMG_7723.JPG
We zien het aan onze statistieken: er wordt weer flink gezocht naar inspiratie voor de Kerst. Met amuses heb je altijd succes. En vaak zijn ze makkelijk te maken. Deze is geïnspireerd op een amuse van Bouillabaisse in Harderwijk. Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen. Marineer druiven zonder schil een paar uur in witte port. Leg een klein plakje serranoham (laat het extra dun snijden) op een amuselepel met daarbij een gemarineerde druif en een paar vossebessen. Takje kervel of jonge platte peterselie erop en een paar druppels goede olijfolie. Eet smakelijk.

Advertenties

Eén reactie to “Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen – Recepten.KioskPlaza.nl - november 17, 2014

    […] Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: