We zien het aan onze statistieken: er wordt weer flink gezocht naar inspiratie voor de Kerst. Met amuses heb je altijd succes. En vaak zijn ze makkelijk te maken. Deze is geïnspireerd op een amuse van Bouillabaisse in Harderwijk. Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen. Marineer druiven zonder schil een paar uur in witte port. Leg een klein plakje serranoham (laat het extra dun snijden) op een amuselepel met daarbij een gemarineerde druif en een paar vossebessen. Takje kervel of jonge platte peterselie erop en een paar druppels goede olijfolie. Eet smakelijk.
Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen
17 novTrackbacks/Pingbacks
-
november 17, 2014
[…] Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen […]
LikeLike
-
Eén reactie naar “Amuse: Serranoham met gemarineerde druif en vossebessen”