Parmaham met mierikswortelmayonaise

18 feb

IMG_4102
Tja, weer zo’n lekker verrassend hapje. Met mierikswortel. Pittige smaak die in de verte nog het meest op mosterd lijkt. Je kunt hem vers raspen en dan bewaren in azijn. Of je koopt een potje geraspte mierikswortel en mengt dat met wat mayonaise. Dat laatste deden wij. Verhouding 1 op 1. Doe een theelepel van dat mengsel in een plakje parmaham en krul het op tot een roosje. Serveer op een amuselepel. Garneer met wat peterselie of bieslook. Lekker en weer eens wat anders.

2 Reacties to “Parmaham met mierikswortelmayonaise”

  1. Manon Lifestyle's avatar
    Manon Lifestyle februari 22, 2015 bij 20:27 #

    Ziet er goed uit! mooie amuse lepels ook, ik gebruik ze ook

    Liefs X

    Like

Trackbacks/Pingbacks

  1. Parmaham met mierikswortelmayonaise – Recepten.KioskPlaza.nl - april 20, 2015

    […] Parmaham met mierikswortelmayonaise […]

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.