Pure smaak: Salade met zure sardientjes

19 Aug

Dit bedoelen we nu met de eenvoud van de Noord-Spaanse keuken. De combinatie van de mooiste ingrediënten die samen een smaakexplosie geven. Deze salade aten we in Llanes, in de provincie Asturias bij Restaurant El Convente, inderdaad in een voormalige kapel. De sardientjes zijn gegaard in appelazijn. De tomaten zijn groot en zoet. De asperges zijn een beetje ziltig. De balsamicocrème past er erg goed bij. Deze gaan we thuis zeker vaak maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: