Proeverij 3: Steak tartare, aan tafel bereid

23 jul

Mosterd, augurk, worcestersauce, ketchup, tabasco, peper uit de molen, witte wijnazijn en natuurlijk vers gehakte ossenhaas. Rauwe eidooier erbij en mengen aan tafel, leuk om te zien. Pure smaken.

20120723-133032.jpg

3 Reacties to “Proeverij 3: Steak tartare, aan tafel bereid”

  1. a.kleijn@tiscali.nl's avatar
    a.kleijn@tiscali.nl juli 23, 2012 bij 20:27 #

    en de bereiding?????

    Like

    • Eetsnob's avatar
      Eetsnob juli 23, 2012 bij 20:27 #

      Niet anders dan alle ingredienten uitstallen en stuk voor stuk toevoegen aan het gehakte vlees. Goed mengen. O ja, eidooier vergeten, lekker smeuig.

      Like

  2. Nell Nijssen's avatar
    Nell Nijssen juli 23, 2012 bij 20:27 #

    Kijk, u is een Held. Ik durf dit van z’n langzalzijnleven niet te eten. Rauw vlees, rauw ei, brrr.
    En toch zegt er een stemmetje diep van binnen dat dit echt vreselijk lekker moet zijn. Echt, ik meen het.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.