Lekker adresje, ook voor de betere lunch: Het Lagerhuys in Muiderberg

4 feb

salade zeebaars LagerhuysNog steeds is de lunchcultuur in Nederland wat ons betreft onderontwikkeld. Waar kun je nou echt lekker lunchen zonder dat je overgeleverd bent aan soep en een broodje. OK, het gaat steeds beter. Neem nou dit adresje: het Lagerhuys in Muiderberg.  Ja, er staan ook sandwiches op de lunchkaart, maar je kunt er ook kiezen uit de dinerkaart en er is een wisselend twee of drie gangen lunchmenu. Chapeau! En nog lekker ook. Wij bestelden de Steak Tartare (wel al aangemaakt, maar goed op smaak), een salade met geroosterde Ribeye, een salade met vis van de dag (zeebaars) en een tosti ham-kaas, gemaakt van vers maisbrood met heerlijke verse ham en mooie zachte kaas. Een tosti op stand dus. Je zit er ook nog eens heerlijk. Mooie zaak, goed zicht op de keuken en vriendelijke bediening. We komen zeker terug.restaurant Lagerhuys Muiderberg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: