Echt lekkere soep bij Soup en Zo

4 feb

Soup en Zo

Soms heb je geen tijd om uitgebreid te lunchen, maar wil je wel echt iets lekkers. Dat kan bij Soep en Zo in Amsterdam (Spiegelstraat en Jodenbreestraat). Ze bestaan al meer dan 10 jaar en het succes is bewezen. Ik dacht dat ik soep kon koken, maar dit slaat alles.

Dit staat op hun website: “De kaart is geen dag hetzelfde. Elke dag staan er minstens acht verschillende soepen op het menu. Alle soepen worden vers bereid en minstens de helft is vegetarisch. Ook salades en broodjes worden ter plekke gemaakt. Toch hoef je nooit lang te wachten. Onze crew is snel en vriendelijk”. Daar is geen woord van gelogen.

Ik nam laatst de Afrikaanse linzensoep met lamsvlees. En ook de Indiaase Dahl heb ik al eens geprobeerd. Je kunt kiezen uit klein, medium of groot. De prijzen variëren tussen €3,15 voor een kleine soep en €6,45 voor een grote. De salades zijn overigens ook super en je krijgt er altijd lekker vers brood bij. Je kunt daar eten of meenemen. Servet en bestek krijg je er dan bij. Goed concept, maar vooral heel erg lekker (ook ’s avonds). www.soupenzo.nl

4 Reacties naar “Echt lekkere soep bij Soup en Zo”

 1. Liesbeth Frohn februari 6, 2013 bij 20:27 #

  Dank voor jullie bericht.

  De link onderaan naar de site van soup en zo functioneert niet.

  met vr. groet,

  Liesbeth Frohn

  Like

 2. eetsnob februari 6, 2013 bij 20:27 #

  gefixt

  Like

 3. DeYts februari 8, 2013 bij 20:27 #

  Nou toch maar eens proberen dan die soepenzooi :-)

  Like

 4. Bo februari 11, 2013 bij 20:27 #

  Ontzettend leuke blog ter inspiratie voor wat afwisseling in de Nederlandse keuken! Ik heb laatst al wat inkopen gedaan bij de Remon Afro Asian Market in Rotterdam, nu nog proberen er iets moois van te maken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: