We weten het nog heel goed. We zaten op het terras van ons hotel in Palencia en bedachten na ons zoveelste gesprek over eten dat we de buitenwereld maar eens moeste gaan verblijden met onze passie. Dat is alweer 3 jaar geleden. Inmiddels zijn we ruim 300 blogs later, hebben we twee keer een prijs gewonnen en hebben we een gemiddelde van 400 bezoekers per dag en een uitschieter met Kerst van zo rond de 2.000 bezoekers. We zijn trots en we gaan nog even door. Want we kunnen nu eenmaal niet ophouden met onze passie voor eten. De verjaardag moest natuurlijk gevierd worden en dat deden we in restaurant Acquavite in Naarden. Op de foto Delizia di mare: In gedroogde olijfkorst gebakken tonijn met een frisse komkommersalade en citroenmousse. Op naar de volgende verjaardag!
5 Reacties naar “Eetsnob is jarig!”
Geef een reactie Reactie annuleren
Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.
Onlangs op eetsnob
-
Paarse soep (vegan, 25 minuten)
Weer eens een hele andere pureersoep. Gemaakt van restjes kool. Met een paars resultaat door de rode kool. Klaar in 25 minuten. Smaakt heerlijk winters. Ingrediënten voor 4 kommen Bereiden Breng een liter water met de bouillonblokjes aan de kook. Hak intussen alle groenten fijn. Doe ze direct in de bouillon. Kook de groenten in […]
-
Een soort Gadogado (vegan, 10 minuten)
Dit recept is vegan, glutenvrij en koemelkvrij. Lekker veel groente en met zelfgemaakt pittige pindasaus. Heerlijk als lunch of lichte avondmaaltijd. Klaar in 10 minuten. Als je niet persé vegan wilt eten, dan kun je er nog gekookte eieren en kroepoek aan toevoegen voor een zwaardere maaltijd. Ik noem het express een soort Gadogado want […]
-
Thaise salade met gebakken zalm
Weinig koolhydraten eten? Maak dan eens deze salade. Veel smaak, veel groente en een heerlijk stuk zalm. De Thaise dressing maakt het compleet. Ingrediënten voor 2 personen Voor de dressing Bereiden Maak eerst de dressing. Rol de zaadjes uit de rode peper en hak de peper fijn. Rasp de helft van de limoenschil en pers […]
-
Kroepoek met garnalen-surimisalade
Dit is een heerlijke snack of te serveren als amuse. Gemaakt van wat leftovers van Kerstavond. Ingrediënten Bereiden Hak het bosuitje fijn. Snijd de surimisticks fijn. Meng alle ingrediënten tot een salade. Breek de kroepoek in grove stukken. Schep er wat salade op en bestrooi met de kiemen en de wasabisesamzaadjes. Eet smakelijk!
-
Voorgerecht: gerookte vis met grapefruitmayonaise
Makkelijk te maken en een feest op het bord. De grapefruit maakt het lekker fris, een perfecte tegenhanger van de zware smaak van gerookte vis. Voor de culinaire twist zitten er ook nog gebakken beukenzwammetjes in. Ingrediënten voor 6 personen Bereiden Verdeel de sla over 6 borden. Leg daarop de forelfilet en de warmgerookte zalm. […]
Gefeliciteerd! :D
LikeLike
Van harte!
LikeLike
Gefeliciteerd! Leuk om te lezen. Ik ben sinds kort begonnen met bloggen en hoop over een jaar ook zo leuk mijn “verjaardag” te kunnen vieren:-).
LikeLike
Van harte gefeliciteerd met jullie vernieuwende en inspirerende site! Ik wacht met smart op jullie recepten uit Thailand! Duurt dat nog lang?
LikeLike
Gefeliciteerd, ga zo door
LikeLike