Stampotje met geheim van de chef

17 jan

20140117-132125.jpg

Tja, stampotjes. We zijn er niet echt dol op. Blijft toch een hoop aardappel met groente. Maar dan deze. Gewoon een keer geprobeerd iets lekkers van stampot te maken. Gelukt. En het geheim van de chef? Worcestershiresauce.

Ingrediënten voor 2 personen

6 aardappelen
4 bosuitjes
Klontje margarine of boter
Scheut room
4 eetlepels Worcestershiresauce
Peper en zout

Bereiden

Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Hak de bosuitjes in ringetjes. Stam de aardappelen grof. Roer de room, boter, bosuitjes en Worcestershiresauce erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met een lamsschenkel.

2 Reacties naar “Stampotje met geheim van de chef”

  1. Astrid november 12, 2014 bij 20:27 #

    Ik gebruik in plaats van boter een ei. Heerlijk! Overigens geweldig leuke blog!

    Like

  2. eetsnob november 16, 2014 bij 20:27 #

    Bedankt voor het compliment en voor de tip!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: