Chipirones en su tinta

20 jul

20140720-103518-38118081.jpg
Sommige gerechten van de traditionele Baskische menukaart, daar moet je best even aan wennen. Zoals Callos (pens) of Mollejas (hersenen). We zijn, behalve lever, niet zo van het orgaanvlees, dus deze slaan we meestal over. Ook uit de zee zijn er van die gerechten waar je je misschien als Hollander even overheen moet zitten. Maar probeer het als je de kans krijgt, want het is heerlijk: Chiporones en su tinta. Kleine inktvisjes in hun eigen inkt. Mals vlees met een zilt-zoete saus. Veel smaak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: