Chipirones en su tinta

20 Jul

20140720-103518-38118081.jpg
Sommige gerechten van de traditionele Baskische menukaart, daar moet je best even aan wennen. Zoals Callos (pens) of Mollejas (hersenen). We zijn, behalve lever, niet zo van het orgaanvlees, dus deze slaan we meestal over. Ook uit de zee zijn er van die gerechten waar je je misschien als Hollander even overheen moet zitten. Maar probeer het als je de kans krijgt, want het is heerlijk: Chiporones en su tinta. Kleine inktvisjes in hun eigen inkt. Mals vlees met een zilt-zoete saus. Veel smaak!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: