Ja, hoe lang was het ook alweer? Zacht ei, hard ei, het perfecte ei. Gewoon leuk om even te kijken, dan weet je het weer.
Ja, hoe lang was het ook alweer? Zacht ei, hard ei, het perfecte ei. Gewoon leuk om even te kijken, dan weet je het weer.
Tags: ei koken
Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.
Een heerlijk en makkelijk hoofdgerecht met frisse limoenzalm.
Lekker hoor, zo’n vegetarische carpaccio. Deze is van gerookte rode bieten. Hij wordt lekker fris van smaak door de geschaafde groene appel en de geitenkaas. Met geroosterde pijnboompitjes en wat balsamicoazijn maak je het helemaal af. Makkelijk scoren, zeker bij de vegetariërs. Ingrediënten voor 4 personen 3 grote of 4 kleine rode bieten, voorgekookt 1 […]
Dit is wel een beetje een guilty pleasure. Maar stel je voor: smeuïge gerookte makreel, knapperig rood uitje, frisse veldsla en pittige wasabimayonaise op een knapperig versgebakken broodje. Te lekker. Ingrediënten per broodje 1 afbakbroodje of vers broodje van de bakker 1/2 rood uitje in ringetjesy plukje veldsla 1 gerookte makreelfilet 1 eetlepel wasabimayonaise De […]
Lekker op een toastje of in een wrap. Heerlijke zalmsalade met bieslook. Ingrediënten 1 blikje zalm van 200 gram 1 flinke eetlepel lichte mayonaise 1/2 theelepel mosterd 1 eetlepel fijngeknipte bieslook 1 theelepel worchestershiresauce peper en zout Bereiden Roer alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Dat is alles. Eet […]
Dit dessert is altijd een succes. Heerlijke Affogato – espresso met een bolletje ijs – met frambozen, gekarameliseerde hazelnoten en een scheut koffielikeur. Je kunt het heel goed voorbereiden, dus ideaal voor drukke etentjes zoals het Kerstdiner. Van tevoren maak je de gekarameliseerde hazelnoten. Vlak voor het serveren hoef je alleen de ingrediënten te mengen […]
Geef een reactie