Proeverij 6: Tonijn met drie ‘toppings’

24 jul

Bonito tres salsas. Verse tonijn zo uit de Atlantische Oceaan, zo op je bord. In het Noorden van Spanje staan op iedere menukaart minstens twee varianten. Vaak zie je Bonito en Tomate: tonijn in tomatensaus. Of een salade met Bonito de Ventresca; tonijn uit blik, maar dan echt een malse moot, niet van die pulver. Lekker, maar deze was echt culi. Verse rosé gebakken tonijn in drie stukken: één met tomatenjam, één met zuring en één met gekonfijte ui. Veel smaak.

20120724-211214.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: