Makkelijk bijgerecht: haricots verts of asperges met boeren ham

30 jan

20130130-145248.jpg
Makkelijk en erg smakelijk. Kook de boontjes of asperges beetgaar. Wikkel ze in een plak goede ham en bak ze rondom bruin.

4 Reacties to “Makkelijk bijgerecht: haricots verts of asperges met boeren ham”

  1. Gerda Zwolman's avatar
    Gerda Zwolman januari 30, 2013 bij 20:27 #

    Volgens mij zijn dat groene asperges

    Op 30 jan. 2013, om 14:55 heeft Eetsnob het volgende geschreven:

    > >

    Like

  2. TIC's avatar
    TIC februari 2, 2013 bij 20:27 #

    Dit ziet er verrukkelijk uit.
    Zo simpel, maar toch zo lekker.

    Like

  3. Neeltje Schipper's avatar
    Neeltje Schipper februari 5, 2013 bij 20:27 #

    Het zijn natuurlijk wel groene asperges: ook lekker…

    Mvgr,

    Neeltje

    _____

    Like

  4. alex's avatar
    alex februari 11, 2013 bij 20:27 #

    yummy!

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.