Diepe smaken in La table de Mus (Brussel)

23 jul

Het is een smal en lang restaurant. Sfeervol ingericht. Tafels dicht op elkaar. Open keuken. Biinen no-time staat er brood, water en een amuse op tafel. Een heerlijke bisque met een echte ingekookte bouillonsmaak. Daar zit tijd en liefde in. Ook de tapenade van zwarte olijven heeft meer meegemaakt dan alleen de keukenmachine. Veel smaak.

Het restaurant heeft geen menukaart, maar keuze uit 3 tot 6 gangen. De chef maakt er wat moois van. Wij kiezen voor drie gangen en beginnen met een carpaccio van heilbot met gerookte paling en avocado-mascarpone. Daarna komt een perfect stuk kabejauw met een mousseline van zoete aardappel en tomatencoulis. We sluiten af met een geflambeerde chocoladebom, gevuld met gemarineerd fruit en mascarpone. 

Alles heerlijk en van hoge kwaliteit. Diepe smaken. Aanrader. Wel ruim van tevoren reserveren. La table de Mus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: