De bruschette con pomodori van Bruno

5 sep

De Trattoria da Bruno is(http://www.dabruno.nl/index.htms) een van onze favoriete restaurants. Het is een Italiaans restaurants en ligt in het hartje van Blaricum. Inderdaad, midden in het bekakte Gooi (waar wij overigens ook wonen). Naast een aantal andere restaurants waar Bekend Nederland nog al eens wil aanschuiven voor een hapje eten. Dat gebeurt bij Bruno overigens zeer sporadisch en het is een meer dan prettige plek waar je uitstekend kan eten (en niet tegen Blaricumse prijzen). Verder beschikt het restaurant over een groot, mooi en deels overdekt terras. Kortom, een van onze favoriete stekjes. En hoewel genieten van eten deels door de plaats wordt bepaald zou ik dit keer de loftrompet willen luiden over de tomatenbruschette. Vier verschillende soorten op prachtig, dun geroosterd brood. De uitstekende kwaliteit van de tomaten die op vier verschillende manieren bereid worden (waarvan 1 met knoflook, favoriet!) maken het begin van het diner een lust. Een opmaat die je ‘klaar’ maakt om meer lekkers te willen proeven. Deze blog is natuurlijk te kort en niet bedoeld om de menukaart te bespreken maar de “Spaghetti al parmigiano flambati con whisky” kan ik niet onvermeld laten. Aan tafel wordt dit gerecht bereid en wordt de brandende whisky daadwerkelijk a la minute met de kaas en de spagetti vermengd. Prachtig gezicht, zeker op koude winteravonden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: