Delicious, tijdschrift – Johannes van Dam

18 sep

 Zondagochtend is zo’n moment dat ik altijd tijd vrij kan maken om me bezig te houden met (alles wat te maken heeft met) koken. Altijd benieuwd naar de recensie van Johannes van Dam in PS (Parool). Overigens deze week veel aandacht voor eten en koken in het PS onder de titel “Eten en drinken in de stad”.

De recensie van Johannes van Dam ging deze week over Enoteca, het nieuwe restaurant in het – eveneens nieuwe – hotel Manor. Geen onverdeeld succes nog en met een 8+ kwamen ze er nog genadig vanaf. Toch maar eens uitproberen binnenkort.

Naast het Parool hadden we gisteren de nieuwe Delicious meegenomen, oktobernummer van dit favoriete tijdschrift en voornamelijk gewijd aan Italië. Geweldig, van oorsprong Australisch tijdschrift en altijd inspirerend. Laat nu Johannes van Dam in het Parool van gisteren een recensie schrijven over “Delicious, het kookboek”. 120 recepten en zijn oordeel is dat het hier gaat om een goudmijn’. Die wordt dus aangeschaft en we houden jullie van de inhoud op de hoogte.

Tot slot. Vergeet niet de Taste of Amsterdam te bezoeken in het Amstelpark in Amsterdam. Donderdag 22 tot en met zondag 25 september. Prestigieus culinair evenement.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: