Lekker hapje bij een wijntje. Goede gewoonte, als je iets drinkt, moet je ook iets eten. Ook deze keer weer pure smaken. Stukje stokbrood met sappige gekookte ham en wat fijngesneden ontvelde paprika. Of in het Spaans: Jamon cuisado con pimientos de piquillo.
Eén reactie naar “Proeverij 21: Tapas, gekookte ham met paprika”
Geef een reactie Reactie annuleren
Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.
Onlangs op eetsnob
-
Limoenzalm met venkel-sinaasappelsalade
Een heerlijk en makkelijk hoofdgerecht met frisse limoenzalm.
-
Carpaccio van gerookte biet
Lekker hoor, zo’n vegetarische carpaccio. Deze is van gerookte rode bieten. Hij wordt lekker fris van smaak door de geschaafde groene appel en de geitenkaas. Met geroosterde pijnboompitjes en wat balsamicoazijn maak je het helemaal af. Makkelijk scoren, zeker bij de vegetariërs. Ingrediënten voor 4 personen 3 grote of 4 kleine rode bieten, voorgekookt 1 […]
-
Broodje makreel met wasabimayonaise
Dit is wel een beetje een guilty pleasure. Maar stel je voor: smeuïge gerookte makreel, knapperig rood uitje, frisse veldsla en pittige wasabimayonaise op een knapperig versgebakken broodje. Te lekker. Ingrediënten per broodje 1 afbakbroodje of vers broodje van de bakker 1/2 rood uitje in ringetjesy plukje veldsla 1 gerookte makreelfilet 1 eetlepel wasabimayonaise De […]
-
Makkelijke zalmsalade
Lekker op een toastje of in een wrap. Heerlijke zalmsalade met bieslook. Ingrediënten 1 blikje zalm van 200 gram 1 flinke eetlepel lichte mayonaise 1/2 theelepel mosterd 1 eetlepel fijngeknipte bieslook 1 theelepel worchestershiresauce peper en zout Bereiden Roer alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Dat is alles. Eet […]
-
Affogato met hazelnoten, frambozen en koffielikeur
Dit dessert is altijd een succes. Heerlijke Affogato – espresso met een bolletje ijs – met frambozen, gekarameliseerde hazelnoten en een scheut koffielikeur. Je kunt het heel goed voorbereiden, dus ideaal voor drukke etentjes zoals het Kerstdiner. Van tevoren maak je de gekarameliseerde hazelnoten. Vlak voor het serveren hoef je alleen de ingrediënten te mengen […]
Dat ziet er werkelijkwaar verukkelijk uit, toen ik de foto zag dacht ik eerst aan ijs :D Maar tapas is ook heerlijk
LikeLike