Tja, ragout hoeft niet altijd ín een kroketje te zitten, je kunt het ook op een stokbroodje serveren. Heerlijk stevige ragout met veel stukjes van de heerlijke Pata Negra (gedroogde ham van het zwartpootvarken), waar ze in Spanje de croquetas caseras (van het huis) van maken. Eén is echt genoeg, ligt best zwaar op de maag. Tevens goede bodem voor een wijnproeverij.
Proeverij 26: Tapas 4 Ragú De Pata Negra
8 aug- Reacties Geef een reactie
- Categorieën eten, foodies, lekker, smaak
Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.
Onlangs op eetsnob
-
Pittig ontbijt
Omelet, maar dan anders. Met veel groente en pittige Sriracha, een Thaise saus van chilipeper, azijn, suiker, knoflook en zout. Er was nog wat bloemkoolrijst over en een halve avocado. Met wat kruiden erbij maak je er een lekker ontbijt van. Ingrediënten 1 kopje bloemkoolrijst (2 minuten gekookt) 2 eieren 1/2 avocado 1/2 theelepel kurkuma […]
-
Restauranttip: De Haven Club in Loosdrecht
Op de hoek van de Porseleinhaven in Loosdrecht zit restaurant De Haven Club. Prachtig interieur, goede bediening en mooi, smakelijk en verzorgd eten. Ik at een heerlijk broodje met geroosterde tonijn. Aanrader!
-
Mexicaans stoofpotje met tortillachips
Op zo’n stormachtige avond zoals gisteren gaat een stoofgerecht er wel in. Comfort food met een Mexicaanse twist. Vooraf aten we de mexicaanse soep van @lepeltjelekkers. Die kan je maken terwijl je stoofpot staat te sudderen. Ingrediënten 1 kg magere runderlappen 1 liter runderbouillon 2 theelepels gemalen komijn 2 uien 3 tenen knoflook 1 eetlepel […]
-
Konijn in bier met sjalotten, appelstroop en mosterd
Dit is geen ingewikkeld recept. De vele ingrediënten en de stoofpan doen eigenlijk al het werk. Veel smaak, echte winterse smaken. Dit recept is voor twee personen. Na het stoven houd je wat saus over. Die is dan weer heerlijk de volgende dag met champignons en pasta. Ingrediënten 2 konijnenpoten 5 sjalotten in ringen Takje […]
-
Frisse aardappelsalade met gerookte forel
Zo maak je een heerlijk fris voorgerecht van aardappel en gerookte forel. De appelazijn maakt het helemaal af.
Geef een reactie