Vis met schaaldieren. Lekkere combinatie van zilt en zoet. Het zoete van de krab in de salade, die gelukkig niet wordt overruled door te sterke mayonaise. Het zilte van de verse glasaaltjes. Mooi plaatje ook.
Eén reactie to “Proeverij 27: Tapas 5 Krabsalde met Gulas (glasaaltjes)”
Plaats een reactie Reactie annuleren
Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.
Onlangs op eetsnob
-
Venkelrisotto met Saffraan en Coquilles
Risotto is een van die gerechten die je kunt aanpassen aan je eigen smaak. Het is een romige, rijke rijstschotel die perfect is als hoofdgerecht of als bijgerecht. Deze risotto met venkel, saffraan en coquilles is een heerlijke combinatie van smaken die zeker indruk zal maken. Ingrediënten voor 4 personen • 1 liter paddenstoelenbouillon• 1 […]
-
Vegan restaurant Soy in Berlijn
Na mijn ervaring met restaurant Hearth in Amsterdam-Oost (aanrader) ben ik nieuwsgierig geworden naar de nieuwe generatie vegan restaurants. Voorbij tofu en de kikkererwt. Deze keer streken we neer bij restaurant Soy in Berlijn. Hippe tent, grote ramen, prachtig uitzicht op de Volksbühne. Veel keus en veel verschillende Aziatische smaken. Vietnamees, Thais, Indiaas. Van een […]
-
Restauranttip: De Hofdame in Leeuwarden
Na een 9-gangen amusediner bij Kaatje aan de Sluis in Blokzijl (heerlijk natuurlijk) reisden we de volgende dag door naar Leeuwarden. We besloten niet nog een avond voor de volle culinaire beleving te gaan en zochten een wat eenvoudiger restaurant. We kozen voor grand café De Hofdame. We zagen hier tenminste enkele niet-doorsnee gerechten op […]
-
Tomatencarpaccio van Coeur de Boeuf
Je ziet ze wel eens liggen bij de Toko of de groentekraam, van die enorme Coeur de Boeuf tomaten. Ze zijn zacht van structuur en laten zich prima lenen om heel dun te snijden. Ideaal vegan voorgerecht. De dressing is van Balsamico, zwarte olijven en olijfolie. Ingrediënten voor 4 personen Bereiden Haal de tomaten uit […]
-
Thaise rijst (vegetarisch)
Dit is een makkelijk recept met veel smaak. We noemen het ook wel Thaise nasi, al is de enige overeenkomst met nasi, dat het om rijst met groente gaat. Je maakt dit gerecht in 15 minuten. Ingrediënten voor 2 personen Bereiden Kook de rijst in 10 minuten gaar, giet af en laat met de deksel […]


Ik wil je hierbij graag laten weten dat ik je foodblog heb opgenomen in onze foodblog-feed verzameling: ChefinaBox.collected.info. Een realtime overzicht van alle artikelen van alle Nederlandse foodblogs plus een aantal van de leukste Engelstalige. Voor iedereen die net zo van Foodblogs houdt als wij!
Als je het een fijne pagina vindt zouden we het leuk vinden als je een linkje op je blog plaatst!
Groetjes en blijf bloggen!
Steven van Chef in a Box
LikeLike