Proeverij 29: Tapas 6 Geitenkaas, ansjovis, walnoot en balsamico-siroop

11 Aug

En weer zo’n gebakje op een stokbroodje. Deze keer een vers plakje stokbrood, daarop een plakje zachte geitenkaas, twee ansjovisjes (het meeste zout er afgespoeld), walnootje erop en afgemaakt met zoete balsamico-siroop. Tja, wat kan je daar nog tegen inbrengen?

20120811-145902.jpg

Advertenties

Eén reactie to “Proeverij 29: Tapas 6 Geitenkaas, ansjovis, walnoot en balsamico-siroop”

  1. Keukenstudio Beelen (@Odijkkeukens) augustus 11, 2012 bij 20:27 #

    Yammie!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: