Waar kan je nu echt goed lunchen: Bouillabaise in Harderwijk

12 mei

20130512-141230.jpg

We schreven er al vaker over; het gebrek aan lunchcultuur in Nederland. Daarom gaan we als het even kan regelmatig de grens over. Maar het kan ook dichtbij, bij Bouillabaise in Harderwijk. Terwijl de rest een broodje kroket eet in het Dolfinarium, duiken wij onder de oude stadsmuur door naar de Viachmarkt. Prachtig plein met horeca op stand

2 Reacties naar “Waar kan je nu echt goed lunchen: Bouillabaise in Harderwijk”

  1. Christine mei 12, 2013 bij 20:27 #

    Wij wonen zelf in de Provence en hier is de lunch “heilig” iedereen jakkert hier met een noodvaart om 5 voor 12 naar huis, nog snel langs de bakker want zonder een stokbrood geen dejeuner! Voor ons is de lunch ook even een lekkere pauze op de dag met een lekker glaasje wijn. Toch hebben we geen slechte ervaringen in Nederland: ook daar kunnen we ook goed lunchen: de Vlaam in Nijmegen, Valentijn in Ravenstein, het Zalm huis in Capelle a/d IJssel en echt niet alleen een broodje kaas! Tot onze verrassing zijn er genoeg restaurants in Nederland die goede lunch menu’s aanbieden.

    Like

  2. Eetsnob mei 12, 2013 bij 20:27 #

    Leuk, bedankt voor de tips

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: