Daar zijn we weer met Hello Fresh…..en met korting

8 mei

hellofresh2Nee, we gaan niet commercieel. Maar we mogen jullie gewoon korting aanbieden op een Hello Fresh pakket. We hebben er al eerder over geschreven. Dat was een jaar geleden en waren ze net op de Nederlandse markt. Intussen hebben ze hun aanbod en recepten verbeterd en kregen we de vraag of we weer eens een pakket wilden testen. Natuurlijk! Zo eet je ook weer eens iets anders. Wij hadden nl. nog nooit raapstelen gegeten. Het voorstel was om er stamppot van te maken, maar aangezien we niet zo van de stamppot zijn, hebben we er een salade mee gemaakt. Echt lekker fris en zacht van smaak. En de combinatie met de lamsspiezen was heerlijk. Eigenlijk waren alle ingrediënten helemaal goed. De pakketten zijn zowel ideaal als je geen inspiratie hebt en graag volgens recept kookt, als voor de hobbykok die op deze manier weer eens iets anders maakt. Wat zat er nog meer in? Claressefilet, pastinaken, meiknollen (hebben we voor een soep gebruikt), thijm, tortelloni, geitenkaas, sjalotten, aardappelen, peen, zilvervliesrijst, tomaten, veldsla en rode uien. Supervers en in tweepersoonsporties. Meer dan genoeg voor drie dagen. En tegenwoordig bezorgen ze in heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden). Zo, reclame genoeg gemaakt? Je mag het nu met onze kortingscode ook zelf proberen. ga naar www.hellofresh.nl. Met code EETSNOB15 krijg je €15 korting op de eerste box. Eet smakelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: