Top Japans restaurant Hokkaido

27 sep

Het hoeft niet groots en meeslepend. Kleine restaurants om de hoek kunnen het ook. Kwestie van inkoop. En natuurlijk van techniek. Dit restaurant is een bezoekje aan Huizen waard. Op een hoekje aan een niet heel succesvolle horecaboulevard is daar ineens Hokkaido. Simpel, maar heel lekker. Het wordt gerund door een echtpaar met hun zoon. Ze zijn ontzettend gastvrij en de kaart is helemaal ok. Deze keer aten we een Sashimi, daarna nigiri (rijst met lekkers erop) en vervolgens krokante kip met een Japanse saus en tong met sojaboter. Heerlijk. Aanrader.

20120927-174845.jpg

20120927-174910.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: