Fried rice

30 jul

20130730-181718.jpg
Bij de meeste gerechten Thailand wordt standaard gestoomde witte rijst geserveerd. Daarnaast staat er op iedere kaart een keus aan fried rice en fried noodles. Je hebt dan keuze uit ei, groente, kip, varkensvlees, garnalen of rund. Het hangt maar net van het restaurant af wat je dan precies krijgt. De één neemt het heel letterlijk en krijg je gewoon gebakken rijst met stukjes kip of ei erdoor, de ander maakt er wat meer werk van en dan krijg je dit. Fried rice met groente, kip én een gebakken ei erop. Erg lekker als bijgerecht of samen met een Beefsalade. Maar ook erg prettig als ontbijt. Gespot bij Sandy Resort op Koh Samui.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: