Boekentip: Franse Keukenklassiekers

9 jan

2015/01/img_8087.jpg

Ok, eerlijk toegegeven. Die Fransen kunnen wel koken. Dit kookboek helpt je om op redelijk eenvoudige wijze iets Frans op tafel te zetten. En echt alle klassiekers staan er in. Van terrine de campagnard tot boeuf bourguignon. Wij maakten Kalfsvlees met sinaasappelsaus. Ok, je moet wel een beetje kunnen koken en niet volledig van slag raken bij instructies als ‘kook de venkel gaar’ zonder dat er bij staat hoe en hoe lang. Maar het is ook weer niet zo moeilijk als bij de Grote Larousse Gastronomique, waar het recept van de canard à l’orange, bij de beschrijving van het bereiden van de eend niet meer staat dan ‘bereid de eend’. Afijn, Franse Keukenklassiekers is een aanrader. €25

2 Reacties to “Boekentip: Franse Keukenklassiekers”

  1. jeauljurk januari 19, 2015 bij 20:27 #

    Het maakt me hongerig!

    Geliked door 1 persoon

Trackbacks/Pingbacks

  1. Boekentip: Franse Keukenklassiekers – Recepten.KioskPlaza.nl - januari 9, 2015

    […] Boekentip: Franse Keukenklassiekers […]

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.