Gerookte Runderribeye met knolselderij, gefrituurd eitje en truffelmayonaise van Vuur

9 okt

20121008-120740.jpg

Knolselderij, beetje ondergewaardeerde groente. Maar erg smaakvol, fris en veelzijdig. Niet alleen maar in de erwtensoep of aardappelpuree verwerken. Gewoon als groente serveren is echt een optie. Deze keer als lauwwarme salade bij gerookte runderribeye. De smaak van de truffelmayonaise maakt het compleet. Goed gedaan. Gespot bij restaurant Vuur in Baarn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: