Staat ineens BNR radio op de voicemail. Of we eens in de zoveel weken willen meewerken aan een rubriek over koken, eten en drinken. Gewoon, omdat die zaken ons leven aangenaam maken. Het gaat om het programma B.L.T. Lunchtime: Nieuws, trends en ontwikkelingen. Snel, energiek en hapklaar. Laat je bijpraten tijdens de lunch en laad jezelf weer op voor het tweede deel van je dag met Roelof Hemmen en Annette van Soest. Je dagelijkse update tijdens de lunch.
Ach, waarom ook niet. We praten nu eenmaal het liefst de hele dag over eten. En zo ging ik op 6 juni voor het eerst naar de studio in Amsterdam. Onderwerp? Asperges en Taste of Amsterdam. Four minutes of fame. Heb vaker met het bijltje gehakt en zelfs voor hetere vuren gestaan en toch was ik behoorlijk zenuwachtig. Maar voor een eerste keer ging het best goed. De ‘zalm met mierikswortel‘ waar ik het over heb is onlangs gepost. En het knippen van de kruiden voor de ‘Esparragos dos salsas’ zullen we binnenkort publiceren. Helaas geen aspergepoffertje gezien op Taste of Amsterdam, maar wel heel veel andere lekkernijen. Roelof Hemmen van BNR had gelijk; wat heb je toch een zwaar leven als foodblogger.
Hartstikke mooi voor jullie, ik luister graag naar bnr en ol lees jullie stikjes met veel plezier, dus de combinatie is ideaal!
LikeLike
Dank je wel voor het compliment!
LikeLike