Restauranttip Antwerpen: Bourla.

18 apr

Je waant je eigenlijk in Parijs. Wat een prachtig restaurant. Oude glorie, goede bediening, klassieke kaart. Heerlijk. Vooraf gebakken kokkels met witte wijn en knoflook. Steak tartare als hoofdgerecht. Perfect bereid. De tabasco en worchestershiresauce apart. Friten erbij. Kon niet beter. Afgesloten met een coulant de chocolate. Zicht op de keuken. Perfecte discipline en rust, maar er werd enorm hard geweekt. Fijne avond was het in Bourla.

2 Reacties to “Restauranttip Antwerpen: Bourla.”

  1. Caroline mei 29, 2018 bij 20:27 #

    Dit is fantastisch! :)

    Like

Trackbacks/Pingbacks

  1. Restauranttip Antwerpen: Bourla. – Cristientje… - augustus 18, 2018

    […] 18 Apr […]

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.