Restauranttip Antwerpen: Bourla.

18 Apr

Je waant je eigenlijk in Parijs. Wat een prachtig restaurant. Oude glorie, goede bediening, klassieke kaart. Heerlijk. Vooraf gebakken kokkels met witte wijn en knoflook. Steak tartare als hoofdgerecht. Perfect bereid. De tabasco en worchestershiresauce apart. Friten erbij. Kon niet beter. Afgesloten met een coulant de chocolate. Zicht op de keuken. Perfecte discipline en rust, maar er werd enorm hard geweekt. Fijne avond was het in Bourla.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: