24Kitchen – Angélique Schmeinck, toegankelijk chefkok

11 mrt

Vlak voor de lancering van de Foodzender 24Kitchen hebben we er al een blog aan gewijd. Eerlijk is eerlijk (en we hadden er ook wel op gehoopt) het is een uitstekende niche-zender geworden. Lastig is uiteraard wel dat niet altijd één van je favoriete koks in beeld is. Niet alle koks zijn even video-geniek moet ik bekennen en het niveau is nogal verschillend. Dat geldt ook voor de programma’s maar waarschijnlijk is dat onvermijdelijk en zeker in het begin van deze zender die nog maar vijf maanden bestaat. Onvermijdelijk stuit je al snel op Rudolph van Veen die het belangrijkste gezicht van 24Kitchen is. In zijn programma “Rudolph’s Bakery” laat hij goed zien dat hij een echte patissier is. Het water loopt je regelmatig door de mond.

Een paar cijfers, toch leuk. Eind februari hadden zich 100.000 leden aangemeld. Ze hebben ook een app gelanceerd die inmiddels 143.000 keer gedownload is. Per week kijken er 1,3 miljoen mensen naar de nieuwe zender.

24Kitchen is wat ons betreft gelukt (al zie ik het businessmodel nog niet echt). Mijn tip. Ik wil iedereen die van koken houdt graag wijzen op chefkok Angélique Schmeinck die een voortreffelijk programma heeft genaamd “The Taste of Cooking”. Los van het feit dat ze prachtige gerechten maakt leer je echt van haar programma’s. De ervaren chefkok is goed voor voortdurend boeiende televisie en ik ben fan! Merkwaardig misschien maar ik kan van haar geen video’s vinden op de site van 24Kitchen. Van de meeste Nederlandse koks en hun programma’s wel al moet je dan wel lid worden en inloggen. Maar Angélique Schmeinck heeft uiteraard ook haar eigen business ….

Daarvan hieronder een mooie video die goed laat zien wat voor programma ze nu maakt voor 24Kitchen.

5 Reacties naar “24Kitchen – Angélique Schmeinck, toegankelijk chefkok”

 1. akhospitalityadvies maart 12, 2012 bij 20:27 #

  Helemaal mee eens. Angelique maakt de beste recepten van 24Kitchen en wordt qua TV steeds beter. Duidelijke uitleg en mooie productinformatie!

  Like

 2. Lidy Breewel april 15, 2012 bij 20:27 #

  Ik keek vroeger al naar Angelique toen ze in de 5 uur show zat, en kijk nu altijd als ze er is.Heb veel recepten van haar. Angelique ga zo door ik geniet ervan.

  Like

 3. sereh april 15, 2012 bij 20:27 #

  Ik vind Angelique Schmeink een kok waar je naar blijf kijken als ze bezig is met haar prachtige gerechten (Ga ook steeds te laat naar bed) bepaalde gerechtjes schrijf ik ook op. en probeer ik ook uit te voeren. bedankt Angelique!!!

  Like

 4. dicky teeuw mei 13, 2013 bij 20:27 #

  Fantastisch programma met voor ieder wat wils. Makkelijk of moeilijk, keus is aan je zelf. Heb ook al een en ander gemaakt en alles lukte. Waarom is er nu geen programma meer uitgezonden van Impress your friends en Taste of coocking sinds 9 mei op 24 kitchen?Hoop dat dit eenmalig was! Het zou anders een duidelijke verarming zijn voor het programma 24 kitchen.Heb het erg gemist! Ga vooral door Angelique, je maakt er veel mensen blij mee.

  Like

 5. Ewald juli 11, 2013 bij 20:27 #

  Angelique is mijn favoriet, jammer dat ik het recept komkommer cadeautje met makreel niet meer heb. Weet iemand waar ik het kan vinden.
  Ik blijf kijken en kook graag na wat ik zie bij impresse your Friends.
  Hoop nog lang kookplezier te hebben en te zien.
  Ewald

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: