Gastblog van onze Crè­me Brûlée recensent

3 jul

creme brulee moeke spijkstraZodra je een hap neemt van de crè­me brûlée van Moeke Spijkstra proef je het; de kok heeft iets met de vla gedaan, maar wat? Het zeer goed gevulde schaaltje geeft je alle tijd om het raadseltje op te lossen en desnoods kan de menukaart uitkomst bieden; het is sinaasappel. Een heerlijk vleugje zomer in mijn favoriete toetje.

En dan het bolletje ijs erbij; een cadeautje. Met chocola en knapperige (Hoe doen ze dat?) stukjes koek, zalig. IJssalon De Hoop krijgt zeer terecht een eervolle vermelding op de toetjeskaart, daar kunnen mijn goede vrienden Ben en Jerry nog iets van leren…

Natuurlijk was niet alles perfect, er moet iets te wensen over blijven. De vla was niet gelijkmatig verwarmd, hoe dichter bij het hart van het bakje, hoe kouder. Het blijft een lastig toetje.

Maar eerlijk is eerlijk, deze crè­me brûlée is een aangename verrassing. Ouderwets goed (net als het tafelkeedje). Kun je rustig bestellen wanneer je in Blaricum bent.

Met dank aan Sylvia Stuitje, Crè­me Brûlée-recensent.  Lees hier haar eerdere blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: