Gebakken peer met peper, anijs en geraspte moccaboontjes

19 Okt

gebakken peer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd voor boomgaardfruit. Lekkere peren als dessert. Voor de verandering eens gebakken. Een beetje hartig door de peper en zout. En ook zoet door de anijsroom (van Gerrie Bleijenberg) en geraspte moccaboontjes.

Ingrediënten voor 4 personen

Drie stevige handperen, in partjes
100 ml sojaroom of kookroom
2 anijsblokjes
10 moccaboontjes, 4 hele en 6 raspen
Peper en zout

Bereiden

Verhit een grilpan op hoog vuur. Verwarm de room en los de anijsblokjes erin op. Houd warm. Bestrooi de partjes peer met zout en flink peper uit de molen. Bak ze op hoog vuur totdat de grilranden zichtbaar worden. Verdeel over vier borden. Giet er wat anijsroom over en bestrooi met de geraspte chocolade. Leg er een moccoboontje op. Eet smakelijk!

Advertenties

2 Reacties to “Gebakken peer met peper, anijs en geraspte moccaboontjes”

  1. Lucie oktober 19, 2013 bij 20:27 #

    Niks mis om met deze gebakken peren te zitten!

    Like

    • eetsnob oktober 19, 2013 bij 20:27 #

      Inderdaad, zo hadden we hem nog niet bekeken 😃

      Verstuurd vanaf mijn iPhone Marjan Huisman 06-54781439

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: