Proeverij 9: Pastel de Cabracho

26 Jul

Zoveel restaurants, zoveel varianten van Pastel de Cabracho. Vispaté van de rode schorpioenvis, een heel lelijke vis die veel wordt gevangen in de Atlantische Oceaan. De Pastel wordt meestal geserveerd met ‘pan tostada’ (toast) en mayonaise. Echt een heerlijk voorgerecht. Bestel er één met meerdere personen, want het is altijd veel. Gespot in Andrin, Méson La Fuente.

20120726-144925.jpg

Advertenties

Eén reactie to “Proeverij 9: Pastel de Cabracho”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vispaté zoals het hoort bij El Lavaderu in Gijon | Eetsnob - maart 11, 2013

    […] rode schorpioenvis). En vorig jaar, toen we allerlei proeverijen postten, kwam hij ook nog voorbij: Proeverij 9. We proberen hem af en toe te maken. Struinen het hele internet af voor het perfecte recept, maar […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: