Eenvoudige salade met Lamsham

7 mei

kropsla met lamshamNu volop te krijgen: Lamsham. Best heftig van smaak en heeft dus verder niet veel nodig. Beetje botersla en wat Franse dressing. De Franse dressing maak je als volgt: meng 2 eetlepels olijfolie met 1 eetlepel wijnazijn, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel gedroogde peterselie en een snuf zout. Opkloppen tot de dressing lekker lobbig wordt. Neem 1 kropsla en een half ons lamsham. Alles door elkaar. Beetje zwarte peper uit de molen erover. Frietjes erbij: zomer op je bord! Eet smakelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: