Gevulde pompoenbloemen, met risotto

18 Aug

IMG_6917.JPG
Het is er weer de tijd voor. De pompoenen bloeien volop. En voor een goede pompoenoogst moet je wel uitdunnen. Maar niet weggooien die bloemen. Lekker opeten. Pluk de bloemen als ze open zijn. ’s Avond sluiten ze en dan breken ze makkelijk bij het vullen. Maak een simpele risotto met ui, groentebouillon en wat geraspte oude kaas. Laat dat afkoelen. Vul de bloemen met de risotto en bak ze in wat olijfolie goudbruin. Direct serveren. Indrukwekkend voorgerechtje.

Advertenties

2 Reacties to “Gevulde pompoenbloemen, met risotto”

  1. Vera september 13, 2014 bij 20:27 #

    Wauw, wat een simpel, maar leuk idee zeg. Ik ga het eens proberen, wij hebben pompoenen in ons moestuintje, dus dat moet lukken.

    Like

  2. Kyra september 28, 2015 bij 20:27 #

    Wat een geweldig recept ik ga het meteen proberen op mijn gasten zaterdag met een heerlijk flesje wijn uiteraard!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: