Lekkere appetizer met kaas, champignons, spek en rozemarijn

27 sep

pizza spek rozemarijn

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je je bezoek eens iets anders voorzetten dan een ingewikkelde amuse? Dit is echt een verrassing. Klein puntje nemen en je bent helemaal gelukkig. Makkelijk te maken en met veel smaak. Je kunt natuurlijk ook een echte pizzabodem maken, maar een tortilla als bodem is net zo makkelijk en altijd lekker dun.

Ingrediënten voor 8 puntjes

1 grote tortillawrap
5 plakjes ontbijtspek
6 kastanjechampignons
50 gram geraspte jonge geitenkaas
1 takje verse rozemarijn
1 eetlepel olijfolie

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden. Strooi de kaas over de bodem. Snijd de champignons in hele dunne plakjes en verdeel ze over de kaas. Leg er de plakjes spek op. Haal de naaldjes van het takje rozemarijn en hak ze fijn. Doe ze met de olijfolie in een schaaltje en wrijf ze met vingers goed door de olie. Bestrijk de gehele ‘pizza’ ermee, vergeet de randen niet. Bak het geheel 10 minuten lekker knapperig. Warm serveren. Eet smakelijk!

Eén reactie naar “Lekkere appetizer met kaas, champignons, spek en rozemarijn”

  1. Gerard Stuitje september 28, 2013 bij 20:27 #

    Lieve mensen,

    Vandaag Pa en Moe Huisman op visite gehad terwijl ik bezig was met het maken van Kip Masala. Het ruikt lekker en staat nu te sudderen op een laag vuurtje.

    Robin heeft dankbaar gebruik gemaakt van een gedeelte van de trassi die hij gebruikt in een saus om te serveren bij roodbaars. Morgen neemt hij een stukje vis en saus mee om te proeven. Hij draait intussen twee weken in Bistro In de Valk als Chef Kok zie http://www.bistroindevalk.nl Het gaat hem geweldig naar de zin.

    Hartelijk dank voor het mooie flesje bier uit Thailand. Hij staat nu in de koelkast en gaat vanavond voor de bijl en het lege flesje zal dan een ereplaats krijgen tussen de andere 237 flesjes.

    Ik wens u alle liefs en een fijn weekend.

    Gerard

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: