Spaghetti met mango en roquefort

14 Sep

Pittige blauwe kaas en fruit gaan goed samen. Ook in een pastasaus. Deze keer maakten we een gevulde pastasaus met van alles wat we nog hadden. Gewoon lekker op intuïtie koken. Gaat ook wel eens heel erg mis, maar deze keer pakte het heel goed uit. De combinatie van de zoete mango met de pittige roquefort is heerlijk. Met de bite van spekjes, doperwten en sappige champignons erbij is een compleet verhaal. En nog lekker snel klaar ook.

Ingrediënten voor 2 personen
Spaghetti voor 2 personen
50 gram roquefort
75 gram biologische spekreepjes
halve mango, geschild en in stukken van 2 cm
100 gram biologische kastanjechampignons, gehalveerd
half kopje diepvriesdoperwten
scheutje sojaroom
scheutje olijfolie

Bereiden
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik je verse pasta, begin dan eerder aan de saus en maak de spaghetti op het laatst. Neem een niet al te grote pan met antiaanbaklaag of een kleine wok. Bak de spekreepjes op half hoog vuur tot ze beginnen te verkleuren. Doe dan de champignons erbij en giet daar wat olijfolie over. 5 minuten bakken, goed blijven roeren. Voeg dan de roquefort, doperwten en room toe en laat op laag vuur 5 minuten pruttelen. Op het laatst de mango toevoegen en nog 2 minuten meewarmen. Serveer met de spaghetti in mooie diepe borden. Eet smakelijk.

Print dit recept: Spaghetti met mango en roquefort

Advertenties

Eén reactie to “Spaghetti met mango en roquefort”

  1. Els september 14, 2012 bij 20:27 #

    Ziet er lekker uit, ga ik zeker ook eens proberen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: